Kotlovi za rakiju od 5 do 30 litara!
koteo za rakiju od 10 litara. sa plinskim grijačem

Specijalnost su nam mali kotlovi za rakiju od 5 do 30 litara. Kod takvuh kotlova smo iznimno okrenuti željama kupaca. Najčešći kupci ovakvih kotlova su stranci kojima u njihovoj zemlji nije dozvoljeno posjedovati kotao za pečenje rakije veči od 40 litara ali je dozvoljeno imati manje u principu ako vam je to hobi. Tako, u želji da im ponudimo što više kvalitete kreirali smo kotlove u kombinaciji rostfrey-bakar ili željezo bakar.

Kombinacija rostfrey bakar je skuplja verzija kotlića. Kod njega su i ložište i kaca od rostfreya koji pruža dugovječnost i postojanost proizvoda a komora za kuhanje, klobuk i cijevi su od bakra. Kombinacija željezo-bakar je jeftinija verzija ali vrlo prihvatljiva. Ložište i kaca su od željeza 1.5 mm, prefarbani zaštitnom bojom koja mu daje prepoznatljiv izgled a kvaliteta je zbog debljine željeza i načina proizvodnje na visokom standardu.

Po želji u svaki ovakav kotao ugrađujemo i plinski grijač što vam pruža jednostavnije rukovanje i brži proces kuhanja rakije.

Standardne veličine ovakvih kotlova su: 5,10,15,20,25 i 30 litara.

PDF cjenik

Kotao za rakiju 15 litara. rostfrey-bakar
kotao za rakiju 10 litara. željezo-bakar
/web dizajn studio: feal-design.com/