Popravci, restauracija i ostale usluge koje trebate za vaš rakijski kotao!

Kod nas možete pronaći sve što se tiče popravka rakijskih i drugih kotlova, ugradnje novih elemenata, instalacija boljih djelova itd.

Ugradnja novih ložišta; kod ove opcije nudimo Vam kvalitetna ložišta, izrađene od debelih materijala, varena, i sa usavršenim sustavom kipanja i ventiliranja. Ložišta lakiramo u dvije boje, (unutarnji dio obavezno lakiramo sa toplostalnom- srebrnom bojom dok vanjski po vašoj želji možemo obojiti srebrnom toplostalnom bojom ili nitro sjajnom zelenom), a Sve je na Vama, prema Vašim željama radimo ložišta po rabljenim kotlovima, od debljine koju želite, postoji mogučnost izrade ložišta i od inox-a.

Kod bačvi Vam nudimo izradu nove bačve jednake visine i širine kao i rabljena. Od željeza debljine 1.5 mm sa 3 "sikne" tj. pojačanja.

Uz kvalitetne bačve i ložišta, na raspolaghanju su Vam i dodatni popravci i ugradnje novih djelova kao što su; holenderi (proizvodimo ih od mesinga, konusni su i garantiraju 100% nepropusnost), bakrena sita (stavljeju se na dno od kotla da bi spriječili zagaranje), spirale ili kileri (možete birati želite li u bačvu standardne cijevi ili kiler za hlađenje),

Kontaktirajte nas i kvalitetno popravite svoj rabljeni kotao!

/web dizajn studio: feal-design.com/