Roštilji
roštilj na prevrtanje sa sistemom dizanja

U našoj ponudi roštilja, stvarno imate neograničen izbor.

Standardni roštilji su 300x500, 400x600 i 500x700. Samo od tih modela možete odabrati željeni po vašim potrebama. Ti su roštilji standard koji u paketu dobivate sa željeznom kutijom i nogicama od pola metra. Po želji možete birati želite li debljinu rostfreynih prečkica 1.5 mm ili 2.0 mm. Željezna kutija vam je također na raspolaganju te imate mogučnost deblje ili tanje kutije. Najtanji model je od 1.5 mm a po vašoj želji napravimo i 3 mm.

Što se tiče ostalih roštilja, na vama je da birate želite li sa kutijom ili bez, okrugli koji se ugrađuje na peč za kotlovinu. Ako trebate roštilj na mjeru, proizvest čemo ga za vas na milimetar. To je posebna pogodnost ako imate vrtni kamin i trebate kvalitetan roštilj koji čete koristiti godinama. Debljina rostfrey prečkica može biti po vašim željama, debljina kutije također, visina nogica, sve Vam je na rasplaganju.

Profesionalne roštilje radimo po narudžbi sa bezbroj dimenzija u dvije vrste. Prva verzija je sa inox kutijom u koju je ugrađen plinski grijač, grijača površina (roštilj) je od željeza debljine 1 cm, ima vanjski okvir, ropu i vodove za curenje ulja. Dok kod druge verzije naš standardni roštilj malo modificiramo. Naime, napravimo da je grijača površina plufiksna (da sa izvaditi) za peč, to izvedemo tako da ugradimo pant, tako možete visinu zadnjeg djela roštilja povisivati po želji jer je instaliran nivelator kojim sami određujete kosinu.

Svi roštilji su napravljeni od nehrđajučeg čelika ili inox rostfreya 18/10, okvir na koji su zavarene inox prečke je od željeza debelog 5 milimetara što je stvarno nemoguče oštetiti pravilnim rukovanjem. Na svaki roštilj su ugrađene drvene ručke.

profesionalni roštilj,sa instaliranim plinskim grijačem, željezna ploča 1 cm debljine
više različitih mogučnosti izvedba roštilja
standardni roštilj 400x600
profesionalni roštilj sa ložištem, na prevrtanje
roštilji sa nogicama
/web dizajn studio: feal-design.com/